Επισκεφθείτε το e-shop μας >>
 
1.
   
2
   
3.
   
4.
   
5.
   
6.
   
 
 
 
 

 
Ρομποτικά ταϊσματα διατροφής
 
 
ΡΟΜΠΟΤ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ - ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ
 
 


Τα ρομπότ χορήγησης δημητριακών  φυράματοςδιατίθενται ανάλογα με την χωρητικότητα τους   σε τύπους από 300 έως 600 κιλών. Με ικανότητα χορήγησης από 2 έως 4 διαφορετικά είδη τροφής και έξτρα δοχείο χορήγησης των βιταμινών - ιχνοστοιχείων. Είναι μια επένδυση  που κάνει απόσβεση από τον πρώτο χρόνο της τοποθέτησης της.

 

 

ΡΟΜΠΟΤ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΟΛΙΚΟΥ ΣΙΤΗΡΕΣΙΟΥ

 

1. PELLON TMR

To PELLON TMR  είναι ιδανικό να χορηγεί τροφή σε ομάδες ζώων και κυρίως σε αιγοπρόβατα.  Αναμειγνύει   και χορηγεί ολικό σιτηρέσιο ενσίρωμα, διάφορα είδη σανών και   το συμπληρωματικό σιτηρέσιο (δημητρικά, pellets κτλ.).
Είναι εφοδιασμένο με προγραμματιστή PELLON Graphics  ο οποίος μπορεί  να   κρατά δεδομένα  σε απεριόριστο αριθμό ζώων  και αποστέλλει MMS σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας.
Με το TMR  η τροφή μπορεί να χορηγείται πολλές φορές την μέρα και έτσι  αποφεύγονται οι διακυμάνσεις του Ph στην μεγάλη κοιλία.  

 

 

2. PELLON COMBI

Το PELLON COMBI  χορηγεί  την τροφή σε ζώα  ατομικά. Κατάλληλο για αγελάδες ή μόσχους  πάχυνσης. Εφοδιασμένο με προγραμματιστή  PELLON Graphics.

 


 

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ PELLON

 

Οι ταινίες της PELLON  χορηγούν τροφή σε ζώα κατά ομάδες . Προγραμματιζόμενες    να χορηγούν τροφή πολλές φορές / 24ωρο, στις ομάδες ζώων που επιθυμούμε και στις ποσότητες που χρειάζονται.

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Αποθήκη χονδροειδών τροφών
Μίκτης χονδροειδών τροφών
Μεταφορική ταινία
Εύκαμπτος κοχλίας μεταφοράς δημητριακών

Τα υποστηρικτικά συστήματα εξασφαλίζουν  την αυτοματοποίηση στον τεμαχισμό των χονδροειδών τροφών,
την ανάμειξη, και την χορήγηση.

Με τα υποστηρικτικά συστήματα χορήγησης τροφής της PELLON  η τροφή χορηγείται αυτόματα, με τα ελάχιστα εργατικά, πολλές φορές ανά μέρα και στις ποσότητες που επιθυμούμε ανά γεύμα και φυσικά ανά ζώο ή ανά ομάδες ζώων.  Μπορούμε να συνδυάσουμε διάφορους τύπους ανάλογα με το εφαρμοζόμενο σύστημα διατροφής  και
το είδος των ζώων.

PELLON CUTMIX  
κόβει και ανακατεύει  τις χονδροειδείς τροφές.

FILLING DEVICE
αποθηκευτικός χώρος για το σανό και το ενσίρωμα πριν
οδηγηθεί στον Ρομπότ ή πριν αναμειχθεί .

TRANSPORT BELT
Ταινία που οδηγεί την τροφή στα επιμέρους υποσυστήματα.

 

 

 

 

 

 
   
  Design by PROMEDIA